Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
28-06-2017, 21:16:00
Startpagina Help Zoek Inloggen Registreren
Nieuws: Moppetrommel is vernieuwd http://www.allesoverscheveningen.nl/moppen

+  Vraag en antwoord & Wie wat waar
|-+  Hoofdindex
| |-+  Praatgroep Scheveningen
| | |-+  Haringtest.
« vorige volgende »
Pagina's: [1] Omlaag Print
Auteur Topic: Haringtest.  (gelezen 2484 keer)
dekzwabber
Schipper
*****
Berichten: 245

radio maken is een Virus


Bekijk profiel E-mail
« Gepost op: 24-07-2015, 18:30:11 »

Dit kwam ik tegen tijdens het surfen,zou het waar zijn?.

http://denhaagfm.nl/2015/07/24/twijfels-over-eerlijkheid-ad-haringtest/
« Laatste verandering: 25-07-2015, 01:41:49 door dekzwabber » Gelogd

jacobcramer
Schipper
*****
Berichten: 1025


bijna


Bekijk profiel E-mail
« Antwoord #1 Gepost op: 25-07-2015, 11:52:19 »

hier de uitslag , het haringhuisje heeft een lekker harinkie maar komt er niet goed uit

http://www.ad.nl/ad/nl/1100/Consument/integration/nmc/frameset/varia/haringtest_2015.dhtml
Gelogd
Rinus.N
Global Moderator
Schipper
*****
Berichten: 2471


SCH 84 voortvaren


Bekijk profiel E-mail
« Antwoord #2 Gepost op: 25-07-2015, 12:39:17 »

Dit kwam ik tegen tijdens het surfen,zou het waar zijn?.

http://denhaagfm.nl/2015/07/24/twijfels-over-eerlijkheid-ad-haringtest/


ja aad doorgestoken kaart
Gelogd

Eens gevaren  Altijd Gevaren
http://www.scheveningen-haven.nl/
Hans
Global Moderator
Schipper
*****
Berichten: 806


Morgen is alles anders.


Bekijk profiel
« Antwoord #3 Gepost op: 26-07-2015, 08:25:06 »

hier de uitslag , het haringhuisje heeft een lekker harinkie maar komt er niet goed uit

http://www.ad.nl/ad/nl/1100/Consument/integration/nmc/frameset/varia/haringtest_2015.dhtml
Als je leest wat er onder het haringhuisje  komt staat die nog best wel goed aangeschreven. Persoonlijk wint het haringhuisje het van Simones. Dance Dance
Het vet persentage is veel hoger, wat ik juist prefeleer en de temperatuur is veel hoger. Hoe kan je nu een haring waarderen op smaak van 0.2 graden? Dat moet op ze minst 9 graden zijn, zoals bij het haringhuisje. 
« Laatste verandering: 26-07-2015, 08:45:25 door Hans » Gelogd

www.snuffelbeurs.nl is helemaal te gek
dekzwabber
Schipper
*****
Berichten: 245

radio maken is een Virus


Bekijk profiel E-mail
« Antwoord #4 Gepost op: 26-07-2015, 09:40:04 »

 Wat ik me afvraag is:wie zijn deze mensendie,die die haring Keuren?
Zijn het mensen,die de oude methode nog hebben meegemaakt,of zijn het mensen v een latere generatie,die eigenlijk helemaal niet weten hoe een haring verwerkt moet worden.
De tegenwoordige generatie,heeft totaal geen benul van hoe een haring smaakte van voor dat de haringworm zijn in trede deed.
Nadat dit bekend was,werd de haring ingevroren,maar weleerst gekaakt,wat juist die smaak aan de haring geeft die hij eigenlijk moet hebben.
Het is de laatstekeer nog op de Wirons gedaan,en toen was er geen vuiltje aan de lucht(je hoorde niemand over een matige kwalitet.
Het huidige verwerkings process doet er ook geen goed aan(vangen/invriezen/ontdooien/kaken(wal)/pekelwater er op en weer invriezen,doet de haring geen goed,want dit tast de structuur v/h vrucht vlees aan.

Wil ik ook nog een lans breken voor de vishandelaren,want die moeten een partij ingevroren kopen,dus die kunnen ze niet zelf beoordelen wat vroeger wel het geval was.
Las ergens ,dat er een handelaar de slechtste haring had,misschien een voorbeeld,of een partij v 2 jaar geleden gekocht heeft,of een slaatje er uit had willen slaan,ik denk dat deze man z,n zaak misschien wel kan sluiten Sad.
Mijns inziens is:keurmeesters te laten keuren,die de oude smaak zich nog weten te herinneren, dus mensen v boven de 50.
Nog even dit:Haring die bruin v binnen is ,heeft telang ingevroren gestaan,denk maar aan het vries drogen v vlees,dat word ook bruin na langetijd in de vriezer gezeten te zijn opgeslagen.

M.v.G
 het haring Loodje.






« Laatste verandering: 26-07-2015, 09:45:16 door dekzwabber » Gelogd

zier
Schipper
*****
Berichten: 3339


wie de mens leerd kenne, leerd de dieren waardeere


Bekijk profiel
« Antwoord #5 Gepost op: 26-07-2015, 10:22:34 »

Hans ik ga met jou mee,want een tem. Van 0,2 gr. Is bulshit dat is onmogenlijk dan heb je een ijslolly in je mond,als je hem eet is 9 gr. Een mooie temp.
Gelogd
Pagina's: [1] Omhoog Print 
« vorige volgende »
Ga naar:  


Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!